Кои са Profirms?

Кантора Profirms е основана през 2015-та година от завършилия магистър по право Радослав Занков с една едничка цел – да помага на предприемчивите и дейни хора в България да стартират и управляват свой собствен печеливш бизнес.
Разположена в сърцето на град София и на метри от Съдебната палата, кантората предлага съвременни счетоводни и правни услуги, отлично обслужване и конкурентни цени.

 

Счетоводни услуги

В търсене сте на счетоводни услуги в София, които да бъдат надеждни и да подсигурят успеха на бизнеса Ви? Profirms предлага всички видове счетоводни услуги, от които може да има нужда Вашата фирма! Може да разчитате на нас за пълното счетоводно обслужване на Вашия бизнес, а за стартиращи и малки бизнеси предлагаме преференциални цени – условието е наличие на малко на брой документи и фирмата да няма служители с трудов договор.

Предлагаме изготвяне и подаване на ДДС декларации, администриране на заплати и персонал, осчетоводяване на фактури, годишно приключване, изготвяне и подаване на годишни данъчни декларации.

Правни услуги

Сферите, в които специализира счетоводно-правна кантора Profirms, са дружествено и търговско право, регистрация и управление на търговски марки, GDPR услуги, придобивания, структурирания и преструктурирания на новосъздадени и развиващи се компании, продажба на дялове или цели предприятия, както и консултиране на длъжници и кредитори в процеса по принудителното събиране и оптимизация на задължения.

Работим както с фирми от България, така и с чуждестранни бизнеси.

Популярни услуги

Нашите най-търсени услуги са:

  • Регистрация на фирми – ЕТ, ООД, ЕООД, АД, ЕАД
  • Закриване на фирми
  • Регистрации на търговски марки
  • Абонаментно счетоводно обслужване
  • Правни консултации във връзка с GDPR регламента
  • Изготвяне на всякакви договори
  • Регистрация по ДДС

Разгледайте всички правни и счетоводни услуги на адрес www.profirms.bg или на телефон 0877 901 730