КОИ СМЕ НИЕ?

 

Номер Едно АДВ е един от водещите директни вносители и доставчици на рекламни сувенири на едро. Продаваме на едро на над 3000  рекламни агенции в България, Македония, Косово, Румъния и Гърция. Разполагаме с голяма складова наличност от рекламни артикули и текстил в склада ни в София.

Разполагаме с 2000 кв. м склад в БЦ Сивен. Целогодишно поддържаме наличности от над 1 000 000 рекламни артикули – тениски, якета, шапки, работни облекла, чадъри, чаши, тефтери, химикалки, USB-та и други рекламни сувенири.

 

КАКВО ПРАВИМ?

 

Извършваме директен внос на рекламни материали от Азия с всички видове транспорт, както и от страни от Близкия Изток. Осъществяваме внос от Европа всеки ден. ​Предлагаме брандиране за всички наши артикули.

В шоурума ни можете да намерите мостри на част от предлаганите от нас артикули. Разбира се, не е възможно да поддържаме мостри на всички продукти, защото те са десетки хиляди, но бихме могли да осигурим такива при желание на клиента.

От 2007 г. насам ежегодно участваме в изложението за печатни и рекламни комуникации COPI’S.

 

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ?

 

Номер Едно АДВ е водеща рекламна агенция, действаща у нас и на европейския пазар и осъществяваща директен внос и доставка на рекламни материали. Компанията предлага рекламни сувенири на едро, богато разнообразие от рекламен текстил, банери и бизнес рекламни подаръци, които са подходящи за различни поводи – от конференции и фирмени събития до масови рекламни кампании.

Номер Едно АДВ е фирма за рекламни материали, която с годините се утвърди като доверен бизнес партньор на десетки по-малки рекламни агенции от София и страната. Без значение дали сте рекламна къща или фирма, която търси решения за провеждането на своя продуктова рекламна кампания, като директен вносител Номер Едно АДВ може да ви осигури текстил, материали и сувенири за брандиране на най-добрите пазарни цени. Компанията извършва брандиране, печат на рекламни материали и изработка на материали за реклама по индивидуален дизайн.