Описание на сайта

Drmuhammetdilber.bg е сайт, представящ дейността на клиника Д-р Мухамет Дилбер, която извършва ринопластика в Турция и е отличен избор, в случай че се налага да отстраните естетически или функционален проблем, свързан с носа или ушите.

Сред честите причини за прилагане на ринопластика и/или свързаната с нея септопластика са корекция на върха на носа, премахване гърбица на носа, коригиране размера на носа или изправяне на изкривена носна преграда.

Защо да се доверите на клиника Д-р Мухамет Дилбер?

 Пластичната операция на носа е предшествана от консултация с пациента, която става с предварително уговорени дата и час. Резервацията може да бъде направена на drmuhammetdilber.bg.

Д-р Мухамет Дилбер е сред разпознаваемите имена в света на пластичната хирургия и по-специално в ринопластиката и отопластиката. Д-р Дилбер получава образованието си в престижния Медицински факултет в Улудаг, а практиката си стартира веднага след факултета в оториноларингологичния център на клиниката в Аджъбадем.

От 2011 година практикува в собствена клиника в Турция, която е специализирана в извършването на ринопластика и на отопластика.

Сайта на клиника е лесен за използване, разполага с всичката необходима информация за извършваните операции, както и блог секция, в която може да се намерят публикации и снимки на предишни операции и резултати.

Линк към сайта: drmuhammetdilber.bg