Онлайн магазин „Жардин“се наложи като лидер за доставка на цветя и букети в Бургас и България. При поръчка и доставка на изискани, стилни и впечатляващи букети, цветя в кутия, рози в кутия, аранжировки, поздравителни кошници с цветя, гурме кошници, нашите опитни флористи ги изработват по последните тенденции във флоралния дизайн.

Онлайн магазин „Бутик за цветя Жардин“ предлага богат избор от подаръци, уникални ръчно изработени картички, бутикови аранжировки от сухи и свежи цветя и голямо разнообразие от саксийни цветя.

 

За корпоративни клиенти

 

Сайтът на Бутик Жардин ЕООД,  www.jardin.bg се утвърди като един от най-популярните онлайн магазини за доставка на цветя и букети в България. Старанието и влагането на много любов в работата , за да се получи най-добро изпълнение, както на поръчаните букети, кошници с цветя, аранжировки, кутии с рози и др., така и за коректната доставка, ни прави предпочитани и желани партньори.

 

Доставка на цветя и букети в цялата страна

 

Онлайн магазин Жардин извършва експресна доставка на букети от свежи цветя в цяла България. Основният начин за доставка е партньорската програма на Жардин със стотици търговци на цветя. Точно това гарантира бърза доставка до всяка точка на страната, коректност и точност на нашите куриери и най-вече свежестта на всеки един букет цветя, кошница с цветя или аранжировка. Освен това, нашият онлайн магазин има опция към доставката на цветя да прибавите бутилка вино, играчка, бонбони, шоколадови изкушения, празнични балони и други подаръци, за да зарадвате още повече любимите си хора. Бутик за цветя Жардин в Бургас изработва и доставя дизайнерски аранжировки и букети.

 

Безплатна доставка на цветя в Бургас

 

Жардин е доказано име в търговията с цветя, с дългогодишен опит и хиляди доволни клиенти от цялата страна. В нашите цветарници, както и в тези на нашите партньори, работят само професионалисти. Магазин за цветя Жардин не просто доставя цветя! Ние се грижим всеки букет да бъде уникален, с индивидуална аранжировка и внимание към най-дребния детайл. Най-бързи доставки на цветя са в по-големите градове като София, Бургас, Варна, Русе, Пловдив и т.н. Възползвайте се от безплатна доставка на цветя Бургас

По всяко време може да се свържете с нас на дежурните телефони и да получите информация за състоянието на вашата поръчка. Нашите куриери идват на точното място, в точното време и поднасят всеки букет цветя с желание и усмивка на уста.

Само сега, бърза доставка на цветя по морето – Слънчев бряг, Свети Влас, Созопол, Приморско, Поморие и други Ако искате да зарадвате някого за празника, да направите впечатление или просто да изненадате любим човек с букет цветя, направете поръчка през онлайн магазина или се свържете с нас.