Кои са Galdini?

Онлайн магазин Galdini е мястото, където ще откриете висококачествени български обувки – модерни, атрактивни, удобни! В сайта е поместена цялата продуктова линия на българският производител Galdini. Дамските обувки с марка Galdini се произвеждат в град Враца, като за тяхната направа се използват единствено и само естествени материали – кожа, велур, набук.

Попадайки в техния сайт, ще се натъкнете на един приятен и добре организиран онлайн магазин, предназначен изцяло за дамите. Неслучайно в цветовата гама на сайта преобладава червения цвят, а лице на бранда е не друг, а очарователният модел Златка Димитрова.

Още в началната страница на сайта може да разгледате снимки от фотосесиите със Златка, но ако това не ви е достатъчно, посетете инстаграм профила Galdini Shoes – www.instagram.com/galdinishoes/ – там се публикуват редовно много снимки, забавни картинки, както и Giveaways 🎁 – оглеждайте се за промоционалните игри, участвайте и може да спечелите страхотни награди!

Видовете дамски обувки в онлайн магазин Galdini.net

В онлайн магазин galdini.net се пазарува лесно и бързо, тъй като дизайна на сайта е много изчистен и лесно ще се ориентирате в категориите. За удобство на клиента са предоставени филтри по размер и тип обувка, както и сортиране по цена, рейтинг и име. Предлагат се следните категории дамски обувки:
• Дамски обувки
o Дамски елегантни обувки
o Дамски ежедневни обувки
• Дамски боти
• Дамски ботуши
• Дамски сандали
• Дамски кецове
• Дамски сникърси
• Дамски спортни обувки от веган кожа Refresh

Ще видите, че всеки един продукт е представен с професионални, много големи изображения, така, че да се вижда всеки детайл от изработката на обувката. В Galdini нямат какво да крият и се гордеят с високото качество на продуктите, които произвеждат.

Какво още се предлага в магазин Galdini.net?

Освен дамски обувки, Galdini произвеждат и дамски колани от естествена кожа, които също ще откриете в онлайн магазина на производителя.
Искате да съчетаете вашите нови обувки с подходяща чанта?
Не е нужно да напускате сайта!

Посетете категория Чанти и разгледайте продуктите, разделени в подкатегории ежедневни чанти, чанти за повод и раници.

Защо да пазаруваме от Galdini.net?

Като дългогодишен производител и търговец, Galdini винаги са се стремили към изграждане на лоялни и дълготрайни взаимоотношения със своите клиенти и партньори.
Ето защо Galdini предоставя опцията Преглед и Тест преди покупка, за да бъде всеки един наш клиент сигурен, че е получил точният за него размер обувка!

Посетете блогът за обувки и мода на Galdini

Несъмнено, попадайки в сайта, трябва да посетите и блога, където редовно се публикуват любопитни статии от света на модата, съвети как да поддържаме правилно обувките си, както и отговори на въпроси, задавани често от нашите клиенти в онлайн пространството.

Контакт с Galdini

Освен чрез поръчка през онлайн магазина, може да се поръчате бързо и лесно с обаждане на номер 0879 80 77 67 или може да ни посетите на място в град Враца, улица Никола Войводов 16.

Линк към сайта