Какво трябва да знаете за нас от IG Dental? 

 

Стоматологичен център IG Dental се намира на топ локация в идеалния център на град София. Нашата мисия от създаването на клиниката през 1995-та година до днес е да предоставяме стоматологично лечение от премиум клас на всеки наш пациент. Лечението е съобразено с Вашата индивидуалност, както и с всички норми на модерната стоматология.

Ако се чудите как да откриете правилният зъболекар София е мястото, на което имате най-голям избор, но със сигурност не всеки ще ви даде отношението, което заслужавате. В зъболекарски кабинет IG Dental вие ще се чувствате у дома си!

 

Какви услуги извършваме в нашият зъболекарски кабинет?

 

Стоматологичните услуги, които IG Dental предлага, са многообразни и покриват широк спектър на лечение.

Естетичната стоматология е едно от направленията, в които сме се усъвършенствали и можем успешно да ви помогнем да възвърнете външния красив вид на зъбите си. Естетичната стоматология се занимава с това да възстанови естествената форма, големина и цвят на зъба и се състои от процедури като избелване на зъбите, имплантология, поставяне на керамични конструкции и порцеланови фасети.

Фасетите са най-модерното решение за справяне с всички дефекти и несъвършенства в усмивката на човек. Поставянето на фасети обхващат широк кръг от пациенти, които искат напълно да преобразят усмивката си и да прикрият дефекти като разстояние между зъбите, счупени или изтрити части от зъба, изкривявания и оцветявания. IG Dental предлага професионално отношение и извършване на всички процедури на изключително високо ниво.

Лазерната стоматология е друга, много предпочитана от пациентите методика на лечение, тъй като работата с лазер е по-малко болезнена и не толкова плашеща за тях. Като една от най-модерните технологии в зъболечението, лазерът се използва в почти всички дялове на зъболекарската практика, избирателно лекувайки променени тъкани, без да засяга съседните.

Пародонтологията е подраздел на стоматологията, занимаващ се с изучаването на функцията и структурата на пародонта. Лекуването се осъществява чрез лазерен кюретаж. Това е една от най-иновативните начини за лечение на пародонтит и ние в IG Dental го прилагаме успешно в ежедневната си практика. Тъй като лазера облекчава самата обработка на тъканта, процедурата се превръща в безболезнен метод на лечение.

Част от най-често желаните услуги, предлагани в кабинет IG Dental, са и лечението на кариес, кореново лечение, поставяне на зъбни импланти, почистване на зъбен камък, изваждане на зъб/мъдрец. Те включват процедури от рода на естетично изграждане на зъб, през поставяне на импланти, до изваждане на корен. Професионалното отношение, търпението и внимателната работа, която прави лечението леко и приятно, са факторите, на които IG Dental залага и печели своите доверени пациенти.

 

Колко е важна Вашата усмивка?

 

Знаем, че красивата усмивка е много важна. Здравите зъби означават здрав човек, затова всеки пациент, трябва да държи на зъбите си, така както на външния си вид. И ето тук сме ние, зъболекарите от IG Dental. Един екип от специалисти, които ще се грижат за вашата красива усмивка. При нас ще получите добра услуга за добра цена.

Ние, зъболекарите от IG Dental, работим за Вас и за Вашата красива и здрава усмивка!